K zmenám v identifikácii používateľov služieb elektronickej verejnej správy - Majerová, Jana
Zavedenie efektívnej a modernej elektronickej služby, využívanie informačných technológií vo verejnom sektore si vyžaduje prepojenie informačných systémov, zmenu organizačných procesov a jednoznačné identifikovanie používateľov, ktorí budú pristupovať k službám elektronickej verejnej správy.