Demografická projekcia mestskej a vidieckej populácie Slovenska do roku 2030 - Bleha, Branislav
Teoreticko-metodologické poznámky k vymedzeniu mesta a vidieka. Ideový zámer demografickej projekcie mesto - vidiek. Projekčné scenáre a výsledky.