Demografická specifika asistované reprodukce v České republice v evropském kontextu - Kocourková, Jiřina
Úloha asistovanej reprodukcie. Využívanie asistovanej reprodukcie v Českej republike. Vývoj podielu živonarodených detí narodených po asistovanej reprodukcii vo vybraných európskych štátoch v rokoch 1997, 2001 a 2006. Veková štruktúra žien, ktoré využili asistovanú reprodukciu vo vybraných európskych štátoch (1997, 2006). Štruktúra transferov podľa počtu embryí vo vybraných európskych štátoch (1997, 2006). Výskyt dvojčat a trojčat. Demografický potenciál asistovanej reprodukcie.