Geografické informačné systémy ako nástroje vizualizácie v problematike maloobchodu: úvod do problematiky - Križan, František
Zhodnotenie vybraných (karto)grafických možností vizualizácie a analýzy maloobchodu v aplikačnej rovine pomocou nástrojov programu ArcGIS.