Geolokačné služby ako integrálna súčasť e-marketingu podniku - Miklošík, Andrej
Geolokačné služby vo svete a na Slovensku. Pozícia LBS v marketingu a ich využitie v rámci marketingovej stratégie obchodného podniku. Analýza vybraných úspešne realizovaných projektov. Trendy a smerovanie LBS.