Legislatívne zmeny v oblasti dávky v nezamestnanosti účinné od 1. januára 2013 - Kamenistá, Zuzana
Nastávajúce zmeny v sociálnom poistení s účinnosťou od 1. januára 2013 v oblasti dávok v nezamestnanosti a doby poistenia v nezamestnanosti. Rozšírenie osobného rozsahu osôb a kategórie zamestnancov, ktorí budú spadať do povinného poistenia v nezamestnanosti.