Arabské jaro 2011 - naděje na demokratický vývoj nebo vážny rizikový faktor? - Teplík, Tomáš
Politický vývoj v arabských krajinách (Tunisko, Alžírsko, Jordánsko, Egypt, Jemen, Sýria, Bahrajn, Líbya) - arabská jar. Príčiny, priebeh, dôsledky.