ANTI-dividendová politika podniku - Markovič, Peter, 1974-
Rezervovaný postoj finančných manažérov k vyplácaniu dividend. Kompromis medzi finančným manažérom a vlastníkmi. Dvojzložkový výnos vlastníka. Dôvod pre nevyplácanie dividend. Príklad z praxe.