Zmena v osobe veriteľa a dlžníka pri vymáhaní pohľadávky - Daniel, Peter
Ochrana osobných údajov a obchodného tajomstva. Ekonomické motivácie k odkupovaniu pohľadávok. Pristúpenie k záväzku a prevzatie dlhu.