Kontrolný systém verejnej správy SR - Kováčová, Eleonóra
Ciele kontrolnej činnosti na úseku verejnej správy. Podstata a význam kontroly. Predpoklady a postup vykonania kontroly. Druhy kontroly vo verejnej správe SR.