Procesný controlling – Ako odhalíme neefektívne procesy? - Veščičík, Milan
Rozdelenie firmy na rozumný počet procesov, podprocesov a aktivít, ktorých náklady sú kalkulované obvykle v mesačnom intervale. Ktoré položky obsahujú náklady procesu. Ako odhalíme vysoké alebo neprimerane vysoké náklady. Ktorý proces je najvýhodnejší. Hlavné kritérium efektívnosti - jednotkový náklad procesu. Alokácia nákladov z procesu na proces. Dôvody vysokých nákladov procesu.