Kalkulácia podľa aktivít s časovým riadením – Time driven activity based costing - Popesko, Boris
Výhody kalkulácie ABC. Obmedzenie klasického prístupu ABC. Základné princípy kalkulácie podľa aktivít s časovým riadením (Time driven activity based costing). Postup aplikácie kalkulácie TD-ABC.