Bezpečnosť z pohľadu ekonomickej teórie - Ivančík, Radoslav
Teoretické východiská pre skúmanie bezpečnosti. Pojem bezpečnosť a jeho základné významy. Sektory bezpečnosti - vojenský, politický, ekonomický, environmentálny, spoločenský. Bezpečnosť z pohľadu ekonomickej teórie.