Stála provozovna zahraničního subjektu na území ČR - Pfeilerová, Jaroslava
Postup pri učtovaní a zdaňovaní stálej prevádzky zahraničného subjektu pôsobiaceho na území ČR. Vedenie účtovníctva a podmienky zdanenia príjmov zahraničných osôb v ČR. Príklady.