Intercultural awareness in english teaching - Šulistová, Jindřiška
Interkultúrna vnímavosť, informovanosť a uvedomenie si, že štúdium cudzieho jazyka neznamená len jeho gramatické zvládnutie ale predovšetkým pochopenie kultúrnych náležitiostí študovaného jazyka.