[Vplyv finančných trhov na finančné riadenie podnikov pôsobiacich v SR a ČR v kontexte súčasných globálnych procesov] - Kintler, Jakub, 1979-
Recenzia na vedeckú monografiu v ktorej sú skoncentrované poznatky, informácie a výsledky nadobudnuté v primárnom a sekundárnom výskume v oblasti vývoja a vplyvu finančných trhov na finančné riadenie v podnikoch pôsobiacich v Slovenskej a Českej republike.