Směnka je pro věřitele lepší než faktura - Děrgel, Martin
Charakteristika a definícia zmenky ako výnimočného cenného papiera, ktorý predstavuje bezpodmienečný sľub uhradiť uvedenú čiastku majiteľovi zmenky. Podoby zmeniek a ich účtovanie.