Přehled změn v zákoně o DPH od 1. ledna 2012 - Kuneš, Zdeněk
Stručný prehľad najdôležitejších zmien v zákone o DPH v Českej republike. Zákon č. 370/2011 Sb., ktorým sa mení zákon č. 235/2004 Sb., o dani z pridanej hodnoty v z. n. p. Ďalšie súvisiace zmeny zákona o DPH v s účinnosťou od 1. januára 2012 (takzvaná sadzbová novela).