Korupcia ako prvok nevojenského chápania bezpečnosti: korupcia ako bezpečnostné riziko - Krokosová, Katarína
Korupcia v kontexte ekonomickej bezpečnosti. Definícia korupcie. Príčiny korupcie. Následky korupcie. Korupcia v rámci Bezpečnostnej stratégie SR.