Na obzore je Horizont 2020 - Valachovičová, Viktória
V roku 2013 sa končí súčasné rozpočtové obdobie 2007-2013. Článok oboznamuje so zmenami, ktoré nás čakajú v štruktúre dostupných európskych peňazí určených na výskumné, vývojové, inovačné, podporné, koordinačné a vzdelávacie aktivity.