Pojem hodnota v znaleckej činnosti - Poliaková, Svetlana
Porovnanie základných prístupov k ohodnocovaniu. Vzťah medzi hodnotou a cenou podniku. Trhová hodnota. Objektivizovaná hodnota. Subjektívna hodnota.