Ispoľzovanije informacionnych technologij dlja organizacii obučenija studentov na inostrannom jazyke - Kultan, Jaroslav, 1960-
Využívanie informačných technológií pri vyučovaní v cudzom jazyku. Skúsenosti s využívaním videokonferencií vo výučbe v ruskom jazyku na Ekonomickej univerzite v Bratislave a vo výučbe v anglickom jazyku na Dagestánskom štátnom inštitúte národného hospodárstva.