Úvod - Szabo, Ľuboslav
Problematika krízového manažmentu, ktorý je v súčasnosti považovaný za aktuálny trend podnikového manažmentu v podmienkach podnikateľských subjektov SR. Riešenie a ciele projektu kolektívu vedecko-pedagogických pracovníkov z Katedry manažmentu FPM EU v Bratislave.