Život Korejců v Kyrgyzstánu - Černý, Jan
Osídľovanie Ďalekého východu Ruska kórejským etnikom. Postavenie presídlených Kórejcov (Korjo saram) za éry ZSSR a dnes. Hmotné a duchovné aspekty Korjo saram žijúcich v Kirgizsku. Aktuálne problémy a perspektívy etnických Kórejcov v Kirgizsku.