Krízový manažment v podnikovej praxi - Grznár, Miroslav
Činnosť manažmentu podniku pri hľadaní východísk z krízy. Oblasť personálneho vývoja, investičných procesov a podnikových nákladov. Analýza a procesy konsolidácie v niektorých sektoroch ekonomiky a vo vybraných podnikoch.