Riadenie operačných rizík v krízovom riadení podniku - Kráčmar, Ján
Včasné odhaľovanie rizikových faktorov, kontrolovanie a prijímanie opatrení na ich elimináciu, obmedzenie vplyvu rizík na podnik a minimalizácia dopadov na dosahovanie podnikových cieľov.