Seniori? Áno, seniori - Richterová, Kornélia
Úvod do skúmanej problematiky - skúmanie spotrebiteľského správania seniorov. Seniori na Slovensku - obyvateľstvo trvalo bývajúce v krajoch SR a veková skupina 65+ v roku 2011. Informácie o dôchodkoch. Typológie spotrebiteľa a slovenské vnímanie seniorov. Optimizmus, zdravý životný štýl a vzdelanie seniorom pomáhajú.