Krízový manažment a jeho vplyv na organizačnú štruktúru podniku - Thomasová, Elena
Metódy a postupy, ktoré musí voliť krízový manažment v mimoriadnej situácii akou je akútna kríza podniku. Tvorba tímu najbližších spolupracovníkov a uskutočňovanie zmien v podnikovej organizačnej štruktúre.