Statický a dynamický aspekt environmentálnych daní - Piteková, Erika
Environmentálna daň ako nástroj minimalizácie nákladov podniku. Environmentálna daň ako stimul inovačných procesov v podniku. Obmedzenia environmentálnych daní.