Práca s informáciami pri finančnom rozhodovaní - Adamík, Kamil
Dôležitosť informácií pri finančnom rozhodovaní. Informačné preťaženie. Prezentácia informácií a framing. Výskum týkajúci sa komplexnej voľby, konkrétne multiatributívneho rozhodovania o výbere produktu, pri ktorom ide aj o skúmanie rozhodovania v oblasti alokácie financií. Vplyv počtu možností a množstva informácií na rozhodovanie. Vplyv spôsobu prezentácie informácií na diverzifikáciu. Súvislosť subjektívne pociťovanej znalosti finančných produktov a získavania informácií.