Východiská spotrebiteľského správania sa seniorov - Lukačovičová, Zuzana
Starnutie populácie, starnutie zhora, starnutie zdola. Proces starnutia populácie na Slovensku. Hlavné vekové skupiny obyvateľstva do roku 2050. Senior marketing ako súčasť generačného marketingu. Segmentácia trhu seniorov. Vymedzenie pojmov generačný marketing a senior marketing. Seniori a médiá.