Seniori a trvalo udržateľná spotreba: hodnoty, postoje a determinanty spotrebiteľského správania - Kopaničová, Janka, 1979-
Spotrebiteľské správanie seniorov z perspektívy trvalo udržateľnej spotreby. Aké hodnoty a postoje vedú seniorov k environmentálne uvedomelému správaniu, aká je ich ochota kúpiť si a zaplatiť viac za ekologické produkty. Seniori ako spotrebitelia na Slovensku. Výsledky výskumnej štúdie.