Kríza a krízový manažment - Záležáková, Eliška
Postupy a námety k pristupovaniu podnikových problémov v čase krízy. Jednotlivé úlohy manažmentu v celom rozhodovacom procese. Stratégia, plánovanie, organizovanie, kontrola a podniková prax, ktorá si vyžaduje efektívne riešenie problémov a zosúladenie všetkých činností.