Vybrané špecifiká segmentu seniorov - Krescanková, Michaela
Obyvateľstvo starne. Podiel seniorov na svetovej populácii sa neustále zvyšuje. Typológia seniorov - porovnanie starších ľudí nového veku a tradičných starších ľudí. Marketing seniorov. V budúcnosti sa seniori stanú relatívne vysoko kúpyschopnou skupinou a budú udávať tempo na trhu.