Manažment podniku v krízových podmienkach - Barátová, Veronika
Postupy a aktivity manažmentu pri prekonávaní následkov krízy. Hľadanie spôsobov a opatrení zameraných na elimináciu negatívnych dôsledkov krízy v činnosti podnikov. Odporúčania pre podnikovú prax s ohľadom zavádzania zmien a ich úspešnosť.