Súvislosti elektronického obchodovania - Bodiš, Miloš
Krátko z histórie elektronického obchodovania. Faktory, ktoré vplývajú na rozvoj a úroveň elektronického obchodu. Výhody elektronického obchodu. Bariéry a nevýhody elektronického obchodovania. Aplikačné moduly. Elektronický obchod u nás. Transpozícia Smernice EÚ o elektronickom obchode do legislatívy SR.