Vplyv krízy na riadenie podnikov - Szabo, Ľuboslav
Popis, priebeh, spracovanie a vyhodnotenie výskumu na tému riadenie podnikov v podmienkach krízy. Prínosy uvedeného prieskumu pre oblasť riadenia podnikov pôsobiacich na Slovensku.