Požiadavky na manažérov pracujúcich s informačno-komunikačnými technológiami - Bolek, Vladimír, 1988-
Informačno-komunikačné technológie v práci manažéra. Informačné systémy v porovnaní s úrovňou riadenia. Elektronická výmena dát a jej účel. Požiadavky kladené na manažérov. Informačná gramotnosť manažérov v oblasti IKT.