Konkurencieschopnosť podniku počas krízy - Jamnický, Peter
Konkurencieschopnosť podniku a efektívne zabezpečenie využívania podnikových zdrojov počas krízy. Zavádzanie inovácií a zvyšovanie produktivity práce, vhodné marketingové postupy a projekty znalostného manažmentu, ktoré sú predpokladom pre rozvoj podniku v čase krízy.