Logistika, logistické služby a ich poskytovatelia - Boorová, Brigita, 1979-
Definície pojmu logistika. Logistický reťazec. Typy logistických reťazcov. Poskytovatelia logistických služieb. Zasielateľstvo na Slovensku. Poskytovatelia 3PL (Third party logistics provider). Poskytovatelia 4PL a 5PL. Poskytovatelia LLP (Lead logistics provider). Charakteristika logistického centra. Poskytované logistické služby. Outsourcing logistiky.