Preplatok alebo nedoplatok zo zúčtovania zdravotného poistenia podľa zákona o dani z príjmov - Ihnatišinová, Denisa, 1983-
Výsledkom ročného zúčtovania zdravotného poistenia môže byť preplatok alebo nedoplatok, ktorý je potrebné vysporiadať aj z pohľadu zákona o dani z príjmov. Príklad.