Podnikanie neziskových organizácií tretieho sektora v SR - Bukovová, Sylvia, 1959-
Viaczdrojovosť ako typická črta financovania organizácií tretieho sektora. Podnikanie ako metóda samofinancovania. Rozdelenie organizácií tretieho sektora podľa právnej úpravy podnikania.