Podnikateľské bariéry na Slovensku - Eliaš, Ladislav
Na Slovensku existujú veľké rozdiely v jednotlivých regiónoch, v ktorých sa uskutočňuje podnikateľská činnosť. Základom rozvinutého regiónu je prítomnosť dostatočného množstva perspektívnych a dynamicky sa rozvíjajúcich podnikateľských subjektov, ale aj vysoká podnikateľská aktivita. Veľký dôraz sa kladie na identifikáciu podmienok, ktoré zvyšujú podnikateľskú aktivitu v týchto regiónoch. Podmienky zvyšujúce podnikateľskú aktivitu. Typy bariér podnikateľského prostredia.