Cesty benediktínov pri christianizácii Slovenska - Eliašová, Darina
Význam benediktínov pri christianizácii Slovenska. Jozef Kútnik Šmálov a jeho metóda, ktorou dokazuje pohyb benediktínov po Slovensku, smer ich putovania a významné zastávky.