Vplyv globalizácie na vývoj v oblasti logistiky - Ceniga, Pavel
V stále náročnejšom podnikateľskom prostredí je nutné zabezpečiť potrebnú rýchlosť a bezproblémovosť tokov v rámci všetkých procesov od vzniku požiadavky až po dodanie produktu a to pri prijateľných celkových nákladoch. Splnenie týchto protikladných požiadaviek nie je jednoduché a preto sa stáva logistika stále viac nevyhnutnou súčasťou manažmentu podniku. Kritéria kvality logistických služieb.