Role of teacher and/or technology in the education process - Aberšek, Boris
Využitie informačných technológií v procese vzdelávania. Učitelia a priebeh vzdelávacieho procesu. Model informačného procesu vo vzdelávaní. Kvalita vyučovania a vzdelávacích postupov.