Systém riadenia vzťahov so zákazníkmi - Černý, Matej, 1982-
Riadenie vzťahov so zákazními (CRM) a vzťahový marketing. Porovnanie tradičného transakčného a vzťahového marketingu. Hodnotový reťazec CRM. Strategické, analytické, operatívne a kooperatívne CRM. Odbytová stratégia a CRM. Využitie CRM systému v Unicredit Bank.