Finančno-právne aspekty vyplácania náhrad za nedostupné vklady - Heseková Bojmírová, Simona
Problematika procesu vyplácania náhrad za nedostupné vklady v súlade s právnym poriadkom Slovenskej republiky, Českej republiky a Ruskej federácie.