Mena, bankovníctvo a medzinárodné financie - Kotlebová, Jana, 1969-
V dňoch 27. a 28. septembra 2012 sa na pôde Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave uskutočnila 7. medzinárodná vedecká konferencia Mena, bankovníctvo a medzinárodné financie na tému Ako sa krajiny strednej a východnej Európy vyrovnávajú s globálnou finančnou krízou (How Does Central and Eastern Europe Cope up with the Global Financial Crisis). Konferenciu organizovala Katedra bankovníctva a medzinárodných financií Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave, gesciu nad konferenciou prevzal prof. John Hudson, PhD. (University of Bath, Veľká Británia).