Ochranná známka ako významná súčasť duševného vlastníctva - Divincová, Alexandra
Podstata duševného vlastníctva a jeho súčasný stav v podmienkach Slovenskej republiky. Počet prihlásených a zapísaných predmetov duševného vlastníctva v rokoch 2007-2011. Ochranná známka, jej podstata a význam v podnikateľskej činnosti. Top desať najhodnotnejších značiek sveta. Ochranná známka ako pozitívny postoj k životnému prostrediu. Metódy stanovenia hodnoty ochrannej známky.